Oude klinkers binnen

 
 

Wilt u die prettige, oude sfeer van klinkers en kinderkopjes in de straten naar binnen halen? Dat kan! Klinkers kunt u ook uitstekend binnen gebruiken. Dit staat niet alleen prachtig, het geeft uw pand ook direct een warme, robuuste uitstraling. U kunt klinkers binnen bijvoorbeeld als vloer in de keuken, badkamer of in uw winkel gebruiken. Voor koude voeten hoeft u niet bang te zijn. Klinkers zijn namelijk prima te combineren met vloerverwarming. Heeft u vragen over het gebruik van klinkers in uw woning of bedrijfspand? Vraag dan gerust advies aan onze deskundige medewerkers. Zij helpen u graag.

Oude klinkers binnen

U bent bij het Monumentendepot aan het juiste adres als u op zoek bent naar oude klinkers om binnen te gebruiken. De klinkers passen uitstekend bij de nostalgische uitstraling van historische woningen en bedrijfspanden. Dat is echter niet het enige voordeel van klinkers als vloer. Deze steensoort sluit namelijk perfect aan op bijvoorbeeld kinderkoppen en oude klinkers buiten uw pand. Door ook binnen klinkers te gebruiken maakt u moeiteloos een stijlvolle verbinding tussen binnen en buiten.

Verwacht u dat u oude klinkers niet binnen kunt gebruiken, omdat ze te hoog zijn? Dan staan onze experts voor u klaar. Zij kunnen de klinker doormidden slijpen, zodat uw stenen de perfecte hoogte hebben. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om oude klinkers binnen te gebruiken? Bel dan gerust voor meer informatie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 

Interesse? Vraag een vrijblijvende offerte aan! offerte aanvragen