Oud Gebakken Klinkers

 

Ze hebben een lange geschiedenis, de oude klinkers die u kunt kopen bij Het Monumentendepot. Sommige stenen zijn meer dan 100 jaar oud! Dat is precies wat ze hun charme geeft. De klinkers zijn gebakken uit klei en daarmee stuk voor stuk uniek. Niet alleen qua vorm, maar ook qua kleur. Als u uw tuinpad of oprit bestraat met oude klinkers, krijgt u een vrolijk geheel van paarse, rode en bruine tinten. Door het natuurlijke afslijten van de stenen worden de kleuren na verloop van tijd alleen maar mooier en warmer.

Oude boerderij klinkers

Neem gerust contact op met onze medewerkers als u op zoek bent naar oude boerderij klinkers. Deze soort wordt niet specifiek aangegeven op onze website. De stenen die we verkopen bij Het Monumentendepot komen vrij bij ons aannemerswerk. Daarom weten onze medewerkers precies waar ze vandaan komen en helpen ze u graag met uitgebreide informatie. Naast oude boerderij klinkers vindt u bij ons ook een kinderkoppen boerenmix.

Oude klinkers kopen

Vraag bij Het Monumentendepot een offerte aan om uw oude klinkers te kopen. Weet u nog niet zeker welke stenen u wilt? Kom dan eens kijken in onze showtuin in Vinkel. Hier kunt u de klinkers ‘in het echt’ bekijken en voorbeelden mee naar huis nemen om te zien of ze passen bij uw tuin of terras. Ook ziet u in de showtuin verschillende legpatronen, wat handig is om zelf een keuze te maken. Oude klinkers kopen doet u bij Het Monumentendepot. U profiteert bij ons van een aantrekkelijke prijs!

 

Stapelt u mee? Staffelkorting !