Kasseien Kinderkoppen

 

Kasseien of kinderkoppen zijn een zeer bekende en gewilde steensoort. Veel mensen zullen deze stenen kennen uit de Belgische wielerklassiekers waar vele ritten op beslist werden. Kinderkoppen zijn daarnaast ook vaak te vinden in oude binnensteden. De steensoort heeft een robuuste uitstraling en past daardoor perfect bij de statige oude panden. Bij het Monumentendepot kunt u kinderkoppen in diverse uitvoeringen bestellen voor gebruik rondom uw huis. U bekijkt ons aanbod eenvoudig online.

Kinderkoppen porfier

Een veelgevraagde steensoort zijn kinderkoppen van porfier. Porfier is een stollingsgesteente dat zeer sterk is en het daarom goed doet als veel belopen of bereden straatsteen. U vindt bij het Monumentendepot diverse kinderkoppen van porfier en andere sterke steensoorten die zeer geschikt zijn om bijvoorbeeld uw oprit of terras mee aan te leggen. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden van kinderkoppen en het gebruik ervan. Wij helpen u graag.

Kinderkoppen kopen

Het Monumentendepot is hét adres als u kinderkoppen wilt kopen. U heeft bij ons een ruime keuze uit prachtige steensoorten met een nostalgische uitstraling. Zo kunt u bij ons niet alleen de zeer populaire kinderkoppen kopen, maar bijvoorbeeld ook oude klinkers en oude rijntjes bestellen. Onze stenen zijn niet alleen geschikt voor buiten gebruik. Met klinkers voor binnen legt u ook in uw huis of bedrijf een stijlvolle stenen vloer aan. Wilt u meer informatie over onze producten? Bel dan gerust met onze deskundige medewerkers. Zij beantwoorden graag uw vragen.

 

Stapelt u mee? Staffelkorting !