Oud Gebakken Waaltjes

 
 

Met de rode, paarse en antraciete kleuren van oude waaltjes komt uw tuin of oprit helemaal tot leven. Het zijn stevige stenen die zeer geschikt zijn voor het aanleggen van bijvoorbeeld een pad, terras of oprit. Doordat de stenen uit klei zijn gebakken, behouden ze hun originele kleur. Oude waaltjes ademen geschiedenis en komen uit straten en binnenplaatsen van steden door het hele land. De stenen zijn onderhoudsvriendelijk, robuust en klaar om hergebruikt te worden!

Sierbestrating oude waaltjes

Bent u benieuwd hoe sierbestrating met oude waaltjes eruit ziet bij uw woning? Kom eens langs onze showtuin in Vinkel! Hier vindt u de stenen gestraat in diverse motieven. U mag zelfs voorbeelden mee naar huis nemen, zodat u daar de oude waaltjes uitgebreid kunt bekijken. Woont u niet in de buurt van één van onze showtuinen? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van onze klantenservice voor meer informatie over sierbestrating met oude waaltjes.

Oude waaltjes gebruikt

Uw tuin of oprit krijgt een origineel karakter met oude waaltjes die gebruikt zijn. De stenen zijn door de jaren heen zeer mooi afgesleten en daarin ligt juist de charme. Daarnaast zijn het smalle stenen die door de verschillende kleuren een speels geheel creëren. U kiest zelf voor het legpatroon dat u het meeste aanspreekt, zoals een blok-, elleboog- of visgraatverband. Bent u naast oude waaltjes die gebruikt zijn nog op zoek naar bredere stenen voor uw tuin of terras? Kijk ook eens bij onze oude klinkers!

Oude waaltjes kopen

Wilt u oude waaltjes kopen? Vraag dan een offerte aan bij Het Monumentendepot! Wij kunnen u een zeer scherpe prijs bieden omdat onze stenen voornamelijk uit eigen aannemerswerk komen. We leveren zowel in Nederland als België en hebben daarvoor een ruim aantal vrachtwagens tot onze beschikking. U kunt kiezen uit drie manieren van bezorging als u oude waaltjes gaat kopen: los gekiept, in big bags of gestapeld op pallets. Een aantal van onze stenen leveren we standaard op pallet, zoals wordt aangegeven op de website.

 

Stapelt u mee? Staffelkorting !