Oude 7-duimers / Dikformaat

 

Wilt u een authentieke sfeer creëren rondom uw woning? Bekijk de dikformaat klinkers van Het Monumentendepot voor prachtige sierbestrating! De stenen vallen op door de bijzondere paarse, rode en bruine kleuren. Doordat het gebruikte klinkers zijn, zijn ze mooi afgesleten en origineel. Perfect om een pad in uw tuin of uw oprit mee te bestraten. Het zal lijken alsof de dikformaat klinkers er al jaren liggen! Dit zorgt voor een geweldige sfeer die u nooit bereikt met nieuwe stenen.

Gebakken dikformaat klinkers

Een groot voordeel van gebakken dikformaat klinkers is dat ze hun kleur optimaal behouden. Daarnaast zijn het robuuste en stevige stenen. We raden u aan de klinkers te komen bekijken in de showtuin van Het Monumentendepot in Vinkel. De stenen zien er ‘in het echt’ vaak anders uit dan op de foto’s. Daarnaast kunt u in onze showtuin naast de gebakken dikformaat klinkers ook andere stenen bekijken, zoals oude waaltjes en Scoria Bricks.

Dikformaat klinkers per m2

Bij Het Monumentendepot verkopen we onze dikformaat klinkers per m2, met een totaalgewicht van ongeveer 180 kilo. De stenen worden gebracht in één van onze vrachtwagens. U kunt kiezen voor drie opties qua bezorging:

  • Los gekiept
  • In big bags
  • Gestapeld op pallets

 

Een aantal van onze dikformaat klinkers leveren we standaard op pallets, wat duidelijk wordt aangegeven op de website. Ook de prijs van de dikformaat klinkers is per m2. Bij Het Monumentendepot kunnen we de prijzen laag houden, omdat de stenen vrijkomen bij ons eigen aannemerswerk.

 

 

Stapelt u mee? Staffelkorting !